Llúdriga família en el 
front de batalla

Homes Llúdriga és un dels grups referents de l’escena del rap en català. Sempre fidels als principis i valors propis, aposten per fugir dels espereotips i tòpics amb un missatge d’amor per la música i la rebel·lia i amb un directe enlluernador que no deixa indiferent. 

 

Després d’un llarg recorregut i milers de reproduccions a les principals plataformes musicals, Homes Llúdriga fa un pas endavant i presenta  'Pampallugues', el seu primer disc de llarga durada amb col·laboracions estel·lars com Toni de Los Chikos del Maíz, Panxo de ZOO, Sr. Wilson, Luc'easy, Lil Russia o Sr.Oca. Aquest disc els ha portat a recórrer festivals i festes majors de Catalunya i a actuar a València, Andorra i Mallorca.

 

El grup té un directe que atrapa i contagia el bon rotllo i l’amor del que parlen les seves lletres. Un dels fets més característics dels mustèlids és la intervenció de l’artista Sigrid Amores en directe,  que acompanya amb el seu live painting als dos MCs l’Autèntic Home Llúdriga i Kovitch, i al veterà del hip hop Marco Fonktana, qui els cobreix les espatlles com a DJ. Però la Llúdriga FAM' és més extensa, ja que té nombrosos col·laboradors habituals com els productors Acid Lemon, Deps Music, Stash House o Yaron Hurter, la fotògrafa Alba Pe o els músics Rama Lama i Pau Garcia Sales.